Blokhutten & Overkappingen

Ziet u in uw gedachten die mooie blokhut al staan, maar ziet u op tegen de grote klus? Of beeldt u zich al in dat u onder de overkapping zit, maar hebt u geen idee waar te beginnen? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Verkort aan het juiste adres! Wij plaatsen snel en vakkundig uw blokhutten en overkappingen!

Blokhut

Blokhutten zijn de ideale manier om extra bergruimte te creëren in de tuin en geven ook nog eens meer uitstraling aan uw tuin. Hoveniersbedrijf Verkort plaatst kant en klare blokhutten. Kunt u geen blokhut vinden die aan uw wensen voldoet, dan kunnen wij samen met u kijken wat er mogelijk is.

Overkappingen

Ook voor overkappingen bent u bij Hoveniersbedrijf Verkort aan het juiste adres. Een overkapping geeft u een plekje in uw tuin waar u op zomeravonden lekker lang kunt blijven zitten. Hoveniersbedrijf Verkort plaatst de overkapping die u zelf hebt uitgezocht of levert maatwerk, mocht u speciale wensen hebben.

Pergola met schaduwdoek

Ook voor een pergola met schaduwdoek bent u bij Hoveniersbedrijf Verkort aan het juiste adres. Door een pergola met uitschuifbare schaduwdoeken te plaatsen, kunt u zelf beslissen of u wilt genieten van de zon of juist liever in de schaduw wilt zitten.

Hulp nodig?

Wilt u een blokhut, overkapping of pergola met schaduwdoek laten plaatsen? Hoverniersbedrijf Verkort is u graag van dienst! Ook voor maatwerk denken wij met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Partner

Jeroen van der Heide Tuinen

Bezoek website

Contactinformatie

Verkort v.o.f. (hovenier Alkmaar)
Westzaan, Assendelft Noord-Holland

Telefoon 06 - 25 06 37 74 (Wessel)
Telefoon 06 - 20 54 61 79 (Adrian)
E-mail info@verkort.com

Scroll naar boven