Een vlonder leggen? Verkort bellen!

U wilt een vlonder leggen, uittekenen en construeren en geeft dit het liefst in handen van een vertrouwde hovenier? Weet dat je daarvoor bij Hoveniersbedrijf Verkort moet zijn.

Een vlonder leggen geeft ruimte

Een vlonder creëert een mooie, extra ruimte voor tal van doeleinden. Maar waar wilt u uw vlonder leggen ? En welke materialen wilt u gebruiken? Wij zijn het als regionale hovenier Alkmaar en z’n inwoners verplicht hierin met een kwalitatief hoogwaardig aanbod te komen. Een aanbod dat iedereen die een vlonder leggen wil, volledig ontzorgt.

Mogelijkheden vlonder leggen

Een vlonder leggen doet u niet zomaar. Daarom komen we dan ook graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor het plaatsen van een vlonder onder de loep te nemen en door te spreken. Ook is het mogelijk om behalve het vlonder leggen, ook tuinverlichting te monteren. Dit kan in alle mogelijke varianten.

Wilt u een drijvende vlonder leggen?

Ook het aanbrengen van een kleine aanlegsteiger of een drijvende vlonder leggen, zijn mogelijkheden bij uw hovenier. Alkmaar telt inmiddels tal van vlonders en aanlegsteigers die door de vakmensen van Hoveniersbedrijf Verkort zijn aangelegd. Wij kunnen deze voorzien van een demontabel boottakelsysteem. Deze constructie wordt gemaakt van hardhout en tempex. Wij monteren alles met roestvrij materiaal. Onze vlonders garanderen goede stabiliteit en een hoog drijfvermogen. Een demontabel boottakel systeem zorgt ervoor dat u zomers gewoon op uw vlonder kunt genieten van de extra ruimte en dat u na het vaarseizoen de boot binnen vijftien minuten weer op het droge heeft liggen.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Partner

Jeroen van der Heide Tuinen

Bezoek website

Contactinformatie

Verkort v.o.f. (hovenier Alkmaar)
Westzaan, Assendelft Noord-Holland

Telefoon 06 - 25 06 37 74 (Wessel)
Telefoon 06 - 20 54 61 79 (Adrian)
E-mail info@verkort.com

Scroll naar boven